Яблучний чізкейк зі спеціями
Рецепти на день

Яблучний чізкейк зі спеціями

Це вражаючий чізкейк з прихованим сюрпризом з глазурованих яблук та спецій
  • 16

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Для хрусткої скоринки:
  • 3/4 ст.л Приправа до випічки та десертів
  • Наповнювач чізкейку:
  • 230 r вершкового сиру, розм’якшеного
  • 2/3 склянка цукру
  • 2/3 ч.л мигдального екстракту*
  • 1/2 ч.л натертої лимонної цедри
  • 4 яйця
  • 1 1/2 склянка подрібненого крекеру
  • 1/3 склянка розтопленого вершкового масла
  • 1/4 склянка цукру
  • 3/4 ст.л Приправа до випічки та десертів
  • Глазуровані яблука:
  • 4 середніх яблука, очищених і без серцевини
  • 1/4 склянка кубиків вершкового масла
  • 1/4 склянка цукру

Приготування

  • Розігріти духовку до 170 ° С. Для приготування хрусткої скоринки чізкейку, змішайте всі інгредієнти в мисці середнього розміру. Викладіть в форму для випічки 22 см та добре придавіть до дна. Відкладіть.

  • Для приготування глазурованих яблук, наріжте яблука тонкими скибочками (товщиною близько 0,5 см). Помістіть яблука та додайте інші інгредієнти у велику сковорідку. Готуйте на середньому вогні від 5 до 10 хвилин або доки яблука не почнуть карамелізуватись, постійно помішуючи. Викладіть яблука у форму для випічки зверху крекерної суміші.

  • Для приготування наповнювача чізкейку збийте вершковий сир у великій мисці міксером на середній швидкості до утворення піни. Поступово вбийте цукор, мигдальний екстракт і лимонну цедру. Додати яйця, поступово, перемігши на низькій швидкості після кожного додавання тільки доки не перемішаються. Рівномірно покрийте сумішшю яблука.

  • Випікайте від 60 до 70 хвилин. Вимкніть духовку залиште чізкейк охолоджуватися в духовці на годину, трохи відкривши духовку. За допомогою маленького ножа або металевого шпателя трохи відокремте чізкейк від форми.

  • Охолоджуйте чізкейкек протягом 4 годин або залиште його на ніч у холодильнику.