Інгредієнти
Розігріти духовку до 170 ° С. Для приготування хрусткої скоринки чізкейку, змішайте всі інгредієнти в мисці середнього розміру. Викладіть в форму для випічки 22 см та добре придавіть до дна. Відкладіть.
Для приготування глазурованих яблук, наріжте яблука тонкими скибочками (товщиною близько 0,5 см). Помістіть яблука та додайте інші інгредієнти у велику сковорідку. Готуйте на середньому вогні від 5 до 10 хвилин або доки яблука не почнуть карамелізуватись, постійно помішуючи. Викладіть яблука у форму для випічки зверху крекерної суміші.
Для приготування наповнювача чізкейку збийте вершковий сир у великій мисці міксером на середній швидкості до утворення піни. Поступово вбийте цукор, мигдальний екстракт і лимонну цедру. Додати яйця, поступово, перемігши на низькій швидкості після кожного додавання тільки доки не перемішаються. Рівномірно покрийте сумішшю яблука.
Випікайте від 60 до 70 хвилин. Вимкніть духовку залиште чізкейк охолоджуватися в духовці на годину, трохи відкривши духовку. За допомогою маленького ножа або металевого шпателя трохи відокремте чізкейк від форми.
Охолоджуйте чізкейкек протягом 4 годин або залиште його на ніч у холодильнику.