Default
Тенденції в Смаках

АНАНАСОВО-МОРКВЯНИЙ "ПИРІГ" НА ЛЬОДОВІЙ СТРУЖЦІ

Побалуйте себе смаком морквяного пирога в цьому крижаному частуванні. Ананас, а також морквяний і ананасовий соки поєднуються з корицею, мускатним горіхом, імбиром і шматочком нежирного вершкового сиру та створюють присмак морквяного пирога. Заморожуйте 3-4 години, перемішуючи і подрібнюючи суміш, щоб створити м'яку льодову стружку для подачі в окремій чаші.

Інформація про поживну цінність на порцію: 61 калорій, жирів всього 1 г, насичених жирів 1 г, холестерину 2 мг, натрію 99 мг, вуглеводів 12 г, волокна 1 г, білки 1 г, загальний вміст цукрів 7 г
  • 15Хв

    Час підготовки

  • 61

    Калорії

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

5

Порцій

  • 2 склянки заморожених шматочкі ананаса
  • 2 склянки мороженої нарізаної моркви
  • 2 1/2 склянки ананасового соку
  • 1 склянка льоду
  • 3 ст.л маложирного вершкового сиру або вершкового сиру
  • 2 ч.л ванільного ектракту
  • 1/2 ч.л Кориця мелена
  • 1/2 ч.л мускатного горіху меленого
  • 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 1/2 ч.л Морська сіль

Приготування

  • Помістіть всі інгредієнти в ємність для блендера; закрийте. Перемішуйте на великій швидкості, збиваючи сторони і помішуючи при необхідності, поки суміш не стане однорідною, близько 3 хвилин.

  • Налийте суміш у великий безпечний контейнер (розміром близько 32х22 см). Накрийте пластиковою обгорткою. Заморожуйте 3 - 4 години, перемішуючи і вичісуючи суміш виделкою кожні 30 - 45 хвилин, щоб створити пухнасту текстуру з подрібненим льодом

  • Перед подачею, помістіть заморожену суміш в сервірувальні миски

  • Кулінірні поради: Пропустіть морозильну камеру і подайте прямо з блендера для отримання смачного смузі. Спробуйте використати замість ананаса різні інші заморожені фрукти, такі як персики або ожина для фруктового розмоїття.