Час підготовки
Інгредієнти
Довести бульйон та гриби до кипіння у великій каструлі. Дати покипіти 5 хвилин. Відставити з плити. Додати рибні пластівці, лемонграс, листя лайму, чилі гострий та 1/2 чайної ложки морської солі; дати рибним пластівцями опуститися на дно. Відцідити бульйон. Не давати охолонути.
Бланшувати листя капусти бок-чой у великій каструлі з окропом, щоб вони стали яскраво зеленими і ніжними, приблизно 1 хвилину. Одразу ж відцідити. Полити кунжутною олією, приправити японською приправою та 1/4 чайної ложки морської солі у великій посудині. Подавати теплими.
Для подачі викласти боніто на 6 порційних тарілок. Рівномірно покрити їх вареною лапшою, приправленим листям бок-чой та яйцем-пашот. За бажанням прикрасити редискою, кінзою, зеленою цибулею та норі. Виходить 6 порцій.