Default
Тенденції в Смаках

ВЕГАНСЬКИЙ КАРАМЕЛЬНИЙ СОУС ІЗ МЕСКАЛЕМ

Інформація про поживну цінність на порцію: 145 калорій, загальна кількість жирів 6г, холестерин 0мг, натрій 162мг, вуглеводи 21г, волокна 0г, всього цукрів 21г, білки 0г
(Доданий цукор 20г)

 

  • 5Хв

    Час підготовки

  • 20Хв

    час приготування

  • 145

    Калорії

  • 4

    Інгредієнти

Інгредієнти

8

Порцій

  • 3/4 склянки коричневого цукру
  • 1 склянка кокосового молока
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 2 ст.л мескаля

Приготування

  • Помістіть коричневий цукор у невелику каструлю. Готуйте на слабкому вогні 1 хвилину. Перемішайте кокосове кмолоко і сіль. Доведіть до кипіння; зменшіть вогонь і кип'ятять 15-20 хвилин або до легкого загустіння.

  • Остудіть карамель повністю. Перемішайте з мескалем вінчиком. Зберігайте в герметичному контейнері в холодильнику до 1 тижня. Використовуйте в якості топінга для десертів, таких як веганське морозиво орчата.

  • Кулінарні підказки: Мескаль- димний мексиканський лікер, виготовлений з рослини агави, що надає йому надзвичайно складний і характерний смак.