Час підготовки
Інгредієнти
Розігріти духовку до 120°С. Змішати нектар агави, олію, екстракт ванілі, спеції та морську сіль до однорідної суміші. Відставити.
Розігріти сорго на великій сковорідці при середній температурі, так, щоб зерна потріскали. Додати 2 столові ложки сорго; закрити кришкою та готувати 30 секунд, постійно перетрушуючи сковорідку, доки більшість зерен не потріскають. Якщо між потріскуванням проходить більше 10 секунд, відставити сковорідку і пересипати сорго у велику посудину. Повторити те ж саме із рештою сорго. (З 8-10 столових ложок сорго виходить приблизно 3 склянки потрісканих зерен).
Висипати потрісканий сорго, мигдаль, пекан, кокос та насіння гарбуза у велику посудину. Додати суміш з агави; потрусити, поки все рівномірно не перемішається. Розкласти один шар на вистелене фольгою деко розміром 15х10х1 дюйми.
Пекти 1 годину, коли мине половина часу – перемішати. Повністю остудити на решітці.