Default
Тенденції в Смаках

Домашня приправа фурікаке з васабі

Кулінарні хитрощі:

Пластівці боніто- це пластівці із сухого копченого боніто, риби з сімейства тунця. Використовується в японській кухні для додавання солоного смаку до супів, бульйонів, соусів, локшини і страв з овочів.

Норі – це сушені листки водорості, що використовуються як обгортка для суші та гарнір для супів і локшини.

Купуйте пластівці боніто та норі в деяких супермаркетах з інгредієнтами світових кухонь, на спеціалізованих азійських ринках або через інтернет.

Використовуйте домашню приправу фурікаке з васабі для приготування пряних крилець а-ля ідзакая на грилі.

  • 5Хв

    Час підготовки

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

192

(¼ ч. л.)

Порцій

  • 50 r горошин васабі
  • 2 ст.л пластівців боніто
  • 1 листок норі (сухі водорості) без приправ
  • 1 ч.л Морська сіль
  • ½ ч.л цукру
  • ¼ ч.л перцю чилі Kamis
  • 75 r кунжуту

Приготування

  • Покладіть горошини васабі, пластівці боніто, норі, морську сіль, цукор і кайєннський перець у кухонний комбайн. Подрібнюйте до отримання однорідної порошкової суміші. Перекладіть у миску.

  • Підсмажуйте кунжут у сухій сковороді на середньому вогні, час від часу помішуючи, приблизно 2 хвилини або доки злегка не підрум’яниться. Відразу перемішайте із сумішшю васабі і залиште до повного охолодження.

  • Зберігайте у щільно закритій банці у прохолодному сухому місці до 1 місяця.