Default
Тенденції в Смаках

ЕНСАЛАДА ДЕ НОПАЛЕС (САЛАТ З КАКТУСА)

Нопал, або листя кактуса, використовується при готуванні майже всіх страв у Мексиці, від салатів до супів і соусів. Попередньо оброблене листя кактуса створить чудову базу для цього барвистого салату зі свіжими помідорами, цибулею, соком лайма, кінзою й спеціями. Подавайте його як начинку або гарнір для тако й тостадо.

Інформація про поживну цінність на порцію: 73 калорій,  загальна кількість жирів  5г, насичені жири  1г, холестерин 0мг, натрій 689мг, вуглеводи 6г, волокна 3г, всього цукрів 1г, білки 1г

(Доданий цукор 0г)

  • 15Хв

    Час підготовки

  • 73

    Калорії

Інгредієнти

6

Порцій

Приготування

  • Помістіть всі інгредієнти, крім авокадо і веганського сиру, у велику миску; добре перемішайте.

  • Перед подачею додайте веганський сир і авокадо, при бажанні перемішайте. Додайте листям кінзи для гарніру. Подавайте з чіпсами.

  • Кулінарні підказки: Нопали - це сльозоподібні листя кактуса опунції (Opuntia), що збираються протягом року в теплих сухих районах Мексики. Подушечки збирають молодими, вониі мають ніжний, терпкий смак і чітку, але трохи жувальну текстуру. Соковиті листя їдять як сирі, так і приготовані в різноманітних мексиканських стравах. Свіжі нопали, як правило, продаються в Мексиці, але фасовані нопали можна знайти на латинських ринках, в інтернет-магазинах і в більшості латиноамериканських супермаркетів.