час приготування
Інгредієнти
Для рендангу з реберець, залити реберця 1 склянкою карі ренданг у великій мисці. Накрити кришкою. Охолоджувати, принаймні, 2 години або протягом ночі для додаткового аромату.
Розігріти олію в 5л казанку або жаростійкій каструлі на середньому вогні. Додати 1/2 реберець; готувати 5-10 хвилин або до золотистого кольору з усіх боків. Витягти з казанку. Повторити з рештою реберець. Додати кокосове молоко, яловичий бульйон, листя лайма і лимонник. Довести до кипіння, помішуючи, щоб обсмажені шматочки відійшли від дна казанка. Повернути реберця до казанка, помішуючи, щоб частково покрити реберця рідиною. Накрити кришкою.
Тушкувати у попередньо розігрітій до 150 °С духовці 3 години або доки реберця не стануть м’якими. Витягти листя лайма і лемонграсу. Видалити жир з рідини. Додати ще 2 столові ложки карі ренданг. Знов поставити казанок на плиту і розігріти.
Тим часом, для приготування кокосового рису довести воду і кокосове молоко до кипіння в середній каструлі на середньому вогні, час від часу помішуючи. Додати рис, довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму; накрити кришкою і варити 18-20 хвилин або доки рис не зм’якне. Дати постояти 5 хвилин. Додати сік лайма; розпушити рис виделкою.
Для подачі, розділити реберця по тарілкам. На кожне реберце викласти соус з казанка. Рис викласти поруч з ребрами. Притрусити кінзою.