Час підготовки
Калорії
Інгредієнти
Змішайте кокосове молоко з насінням базиліка в середній кострулі. Накрийте. Охолоджуйте протягом ночі.
Перемішати нектар гуави і мед в невеликій мисці вінчиком, поки добре не перемішається і мед повністю не розчиниться.
Розділіть кокосову суміш з насінням базиліку рівномірно на 5 порцій. Посипте кожну порцію сумішшю гуави та додайте бажані начинки, такі як свіжі або сушені фрукти, горіхи або гранола.
Кулінарні підказки: Насіння базиліка чорне, каплевидне, яке, як і насіння Чіа, має гелеобразний зовнішній шар у вологому стані. Також його називають насінням Саб'я, що є насінням рослини солодкого базиліка, що походить з Індії. Насіння базиліка поглинає і приймає супутні аромати і забезпечують текстуру і консистенцію без додавання олій або жирів, що робить його чудовим доповненням до коктейлів, соусів і підлив. Його можна придбати у спеціалізованих або магазинах натуральних продуктів, а також у багатьох інтернет-магазинах. Насіння базиліка повторно розбухає за 20 хвилин. Для того, щоб використати в той же день, а не готувати наніч страву, замочіть насіння в кокосовому молоці принаймні на 20 хвилин в холодильнику перед подачею на стіл