Інгредієнти
Довести до кипіння рис, ячмінь, журавлину, воду та гранатовий сік у каструлі на 4,5 літрів. Зменшити температуру нижче середньої; накрити кришкою та дати покипіти від 1 1/2 години до 1 години 45 хвилин, або доки каша не стане бажаної кремової консистенції, час від часу помішувати.
Тим часом, змішати усі спеції у маленькій посудині. Розділити суміш наполовину. Відставити.
Розтопити 1 столову ложку вершкового масла на маленькій сковорідці при середній температурі. Додати мигдаль, насіння гарбуза, кокос та половину суміші прянощів; готувати та помішувати, доки маса не стане ароматною та набуде коричневого кольору, приблизно 3-5 хвилин. Відставити.
Вмішати решту суміші прянощів та 1 столову ложку масла до звареної рисової каші.
Для подачі викласти кашу на тарілки. Присипати кожну порцію смаженою сумішшю кокосу та горіхів, манго та йогуртом. Покропити гранатовою мелясою.