Інгредієнти
Для приготування пюре зі смаженої кукурудзи в середній мисці перемішайте кукурудзу, моркву й олію. Викладіть на велике деко. Запікайте в попередньо розігрітій до 220°С духовці протягом 20 хвилин або до золотаво-коричневого кольору і ніжної текстури овочів. Перекладіть у контейнер бленд ера разом з іншими складниками; накрийте кришкою. Змішуйте на високій швидкості до утворення однорідної маси. Не дайте повністю охолонути.
Щоб приготувати сливовий соус, покладіть усі складники в контейнер блендера; закрийте кришкою. Змішуйте на високій швидкості 4 хвилини або до утворення однорідної маси і темного кольору. Відкладіть
Для салату “фарро”, зваріть фарро відповідно до вказівок на упаковці. У великій мисці змішуйте оцет, мед, олію, чилі гострий та морську сіль з чорним перцем до однорідного стану. Додайте тепле зварене фарро; ретельно перемішайте. Додайте болгарський перець, сир Кесо-фреско, зелену цибулю і петрушку; добре перемішайте. Відкладіть
Для приготування пряних креветок у великій мисці перемішуйте цукор, морсьуц сіль з чорним перцем, оре гано та чилі гострий до утворення однорідної маси. Додайте креветки; ретельно перемішайте. У великій сковороді розігрійте олію на помірно сильному вогні. Додайте креветки; готуйте по 1-2 хвилини з кожного боку або доки креветки не порожевіють і підрум’яняться.
Для подавання на стіл викладіть ложкою пюре зі смаженої кукурудзи на один бік кожної мілкої тарілки. Полийте сливовим соусом. На інший бік тарілки покладіть гіркою салат із фарро. Посипте фарро креветками.