Інгредієнти
Злегка змастіть маслом 10 порційних формочок (40 г) або мілких ребристих формочок. Покладіть на мілке деко. Відкладіть
Щоб приготувати крем-брюле з імбирним печивом, покладіть мигдальне молоко, жирні вершки й імбирне печиво в контейнер блендера; закрийте кришкою. Змішуйте на середній швидкості до утворення однорідної маси. Додайте ванільний цукор та імбир; добре перемішайте. Налийте в середню каструлю на середньому вогні. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
У великій мисці збийте вінчиком яєчні жовтки і цукор-пісок віночком до блідо-жовтого кольору. Поступово додавайте гаряче суміш мигдального молока. Процідіть через дрібний фільтр або марлю. Налийте в порційні формочки, заповнюючи кожен наполовину. Акуратно влийте достатню кількість гарячої води в жаровню, щоб вона до половини закрила боки формочок.
Випікайте в попередньо розігрітій до 220°С духовці протягом 25-30 хвилин або доки заварний крем не зміститься майже до середини форми. Остудіть крем на водяній бані. Заберіть із водяної бані. Обгорніть кожну формочку з кремом поліетиленовою плівкою. Покладіть у холодильник щонайменше на 4 години або на ніч.
Рівномірно посипте кожену формочку з кремом 1,5 чайними ложками коричневого цукру . Тримайте пальник на відстані 10 см від цукру і виконуйте повільні плавні рухи, надаючи цукру ще більш коричневого кольору. Заберіть полум’я безпосередньо до досягнення бажаного ступеню підсмажування, оскільки ще декілька секунд цукор продовжуватиме темніти. Залиште на 2 хвилин, щоб глазур трохи затвердла.
Тим часом, для отримання карамельної поливки змішайте всі складники у невеликій мисці. Відкладіть Для приготування імбирного крему збийте всі складники у середній мисці електричним міксером на середній швидкості до утворення густої піни і збереження форми суміші. Полийте кожне крем-брюле імбирним кремом і карамельною поливкою.