час приготування
Інгредієнти
Залийте чай окропом і залиште на 5 хвилин. Процідіть чай.
Нагрійте олію в скороварці на середньому вогні. Додайте чорізо, кукурудзу, селеру, цибулю і кріп; готуйте, помішуючи від 5 до 8 хвилин або доки овочі не стануть м’якими. Всипте борошно; готуйте ще 1 хвилину. Додайте чай, картоплю, смажений кумин і морську сіль; добре перемішайте. Закрийте кришкою. Поставте скороварку на сильний вогонь. Готуйте 8 хвилин. Зніміть з вогню. Дайте постояти 5 хвилин.
Охолодити скороварку під струменем холодної води протягом декількох секунд, щоб знизити внутрішню температуру і тиск. Зніміть кришку. Перемішайте з вершками.