час приготування
Інгредієнти
Щоб приготувати простий імбирний сироп, покладіть імбир посередині шматка марлі. Туго зав’яжіть довгою мотузкою. Опустіть імбирний мішечок у невелику каструлю з водою і цукром і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; кип’ятіть на повільному вогні протягом 3 хвилин, помішуючи, щоб цукор розчинився. Заберіть із вогню. Трохи охолодіть. Покладіть на ніч у холодильник для поєднання ароматів. Заберіть мешечок. Накритий кришкою пряний сироп зберігайте в холодильнику. (Виходить 225 г)
Наполовину заповніть шейкер льодом. Додайте морквяний сік, лимонад, бурбон і простий імбирний сироп; струшуйте до однорідного стану й охолодження. Перелийте в 4 склянки для напоїв, наповнені льодом. Зверху в кожну склянку додайте 60 мл імбирного пива. Відразу подавайте.