час приготування
Інгредієнти
Для сиропу з чилі де арбол змішати всі інгредієнти в невеликій каструлі. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього та варити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Зняти з плити і дати постояти 2 години. Процідити через подвійний шар марлі або фільтр для кави. Закрити кришкою і поставити в холодильник для охолодження
Змішати морську сіль і червоний перець солодкий в невеликій ємності. Порізати 1 лайм на 8 частин. Змазати краї 6 келихів 2-ма скибочками лайму. Опустити краї кожного келиха в морську сіль. Заповнити келихи льодом.
Вичавити сік з 2 лаймів, змішати сік із сиропом з чилі де арбол у глечику. Далі влити сік грейпфрута, текілу і газовану воду. Розлити отриманий напій у келихи та прикрасити скибочками лайму.