Пряне куряче різото по каджунськи
Тенденції в Смаках

Пряне куряче різото по-каджунськи

Різотто приготоване в скороварці, виходить вершковим і потрібної консистенції, і що найголовніше його не потрібно перемішувати. Зелений чай надає легкий трав'яний аромат цьому пряному різото по-каджунськи.
  • 30Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 ст.л Приправа до курки
  • 1 склянка нарізаної по діагоналі зеленої цибулі
  • 425 r курячих стегон без шкіри та кісток, порізаних шматочками розміром 2 см
  • 2 ст.л оливкової олії холодного віджиму
  • 1 1/2 склянка порізаної кубиками цибулини (розміром 1 см)
  • 3 склянки води
  • 6 пакетиків зеленого чаю
  • 2 склянки рису арборіо
  • 1 1/2 склянка чашки порізаного кубиками болгарського перцю різного кольору (розміром 1 см)
  • 200 r ковбаси андуй, нарізаної по діагоналі товщиною 1 см

Приготування

  • Посипати курку 1 столовою ложкою приправи до курки. Розігріти олію у відкритій скороварці на середньому вогні. Покласти курку до скороварки і готувати, помішуючи, протягом 3 хвилин до рум’яної скоринки. Додати цибулю і продовжувати приготування, періодично перемішуючи, протягом 3 хвилин доки вона не стане м’якою. Додати воду і пакетики зеленого чаю та довести до кипіння.

  • Додати рис, болгарський перець, ковбасу та приправу до курки, що залишилась і щільно закрити кришку. Збільшити тиск у скороварці до повної потужності і готувати протягом 5 хвилин на максимальному вогні. Зняти з плити. Дати постояти 5 хвилин.

  • Поливати скороварку холодною водою, щоб скинути тиск. Зняти кришку і вийняти пакетики чаю. Перемішати з цибулею.