Кулінарні хитрощі:
Оцет із японської сливи, або оцет умебосі - японська приправа із солоним, кислим і солодким смаками. Це побічний продукт соління японських слив. Її можна знайти у крамницях із натуральними або органічними продуктами, на азійських ринках чи в інтернет-магазинах.
Готуючи рисові кульки, під руками слід мати миску холодної води. Якщо руки стають надто липкими під час формування рисових кульок, змочіть їх у холодній воді і продовжуйте формувати кульки.
Для полегшення формування рисових кульок можна використовувати форми онігірі. Шукайте їх на азійських ринках або в інтернеті.
Усі складники страви можна підготувати заздалегідь. Готовий рис для суші, курятину і кремовий сливовий оцтово-імбирний соус в окремих герметичних контейнерах можна зберігати в холодильнику до 3 днів. Перед початком формування рисових кульок підігрійте рис для суші та підготуйте листя капусти Бок-чой. Заморожуйте та готуйте рисові кульки, як описано в рецепті.