Час підготовки
час приготування
Інгредієнти
Розігріти духовку до 160°С. Змішати молоко, бульйон, йогурт, куркуму та 1/2 чайної ложки морської солі у середнього розміру посудині. Відставити.
Змішати турецьку приправу Бахарат та 1/2 чайної ложки морської солі у маленькій посудині. Рівномірно вкрити курятину приправою. Змішати 1 столову ложку масла у великій термостійкій сковорідці при вищій за середню температуру. Додати курятину; готувати та помішувати 5 хвилин або доки не зазолотиться. Вийняти курятину зі сковорідки. Відставити.
Змішати ще 2 столові ложки масла у тій же термостійкій сковорідці при температурі вищій за середню. Додати перець, цибулю, моркву та часник; готувати та помішувати 5 хвилин або доки овочі не стануть ніжно-хрусткими. Повернути курча на сковорідку. Домішати рис та 4 столові ложки барбарису. Викласти йогуртову суміш поверх рису. Закрити.
Готувати в духовці 40 хвилин або доки рис не стане ніжним, а курятина – приготується.
Тим часом, змішати 1 столову ложку масла на маленькій сковорідці при середній температурі. Додати горіхи кеш’ю та 2 столові ложки барбарису; готувати та помішувати доки горіхи на зазолотяться. Для подачі прикрасити рис сумішшю горіхів кеш’ю та барбарису та зеленою цибулею.