РОСЕ ГРАНІТА, КАВУН ІЗ ЧИЛІ
Тенденції в Смаках

РОСЕ ГРАНІТА, КАВУН ІЗ ЧИЛІ

Соус Чамой, традиційна приправа з Мексики, надає солодкого і ніжного жару кавуну і розе граніті. Швидко змішаний, заморожений і натертий в чаші для подачі, – це ідеально освіжаючий, крижаний, фруктовий, слабоалкогольний коктейль для перемоги над спекою.

Інформація про поживну цінність на порцію: 188 калорій, жирів всього 0 г, насичених жирів 0 г, холестерину 0 мг, натрію 603 мг, вуглеводів 45 г, волокна 1 г, білки 2 г, загальний вміст цукрів 38 г
  • 15Хв

    Час підготовки

  • 188

    Калорії

  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

4

Порцій

  • Соус Чамой:
  • 1 склянка абрикосового джему
  • 1/4 склянки лаймового фрешу
  • 2 ч.л Червоний перець солодкий
  • 1 ч.л Перець чилі
  • 1/2 ч.л солі
  • Граніта з кавуна:
  • 4 склянки кубиків кавуну
  • 2 склянки сухого розового вина
  • 1/2 склянки соусу чамой
  • 1/4 склянки лаймового фрешу
  • 1/2 ч.л Перець чилі
  • 1/2 ч.л солі

Приготування

  • Для соусу чамой помістіть всі інгредієнти в ємність для блендера; закрийте. Перемішуйте на середній швидкості до отримання однорідності. Зберігайте в критій ємності в холодильнику до 5 днів. (соусу достатньо на 2 порції кавунової граніти.)

  • Для граніти з кавуна помістіть усі інгредієнти в ємність для блендера; закрийте. Змішуйте до однорідності.

  • Налийте суміш у великий безпечний морозильний контейнер (розміром близько 9х5 см). Накрийте пластиковою кришкою. Заморожуйте 3 - 4 години, помішуючи суміш виделкою кожні 30 - 45 хвилин, щоб створити пухнасту текстуру з голим льодом.

  • Для подачі, помістіть заморожену суміш в формочки для подачі. Прикрасьте кавуновими кусочками, посипаними додатково перцем чилі, за бажанням.

  • Кулінарні поради: Зачерпніть заморожену граніту у склянку для пиття і дайте настоятися близько 10 хвилин. Перемішайте і подайте як освіжаючий крижаний напій. Для моктельної версії замініть рожевий лимонад або сік грейпфрута замість розового вина.