час приготування
Інгредієнти
Для маринованого персика довести оцет, цукор і насіння гірчиці у маленькій каструлі до кипіння при середній температурі. Зменшити температуру до мінімальної; готувати протягом 5 хв. Зняти з плити. Дати охолонути близько 5 хв. Вилити суміш на персик у невеличкій посудині, легенько, але ретельно перемішати. Поставити у холодильник на 1 годину, або поки не охолоне.
Тим часом, для приготування тостів з сочевицею промити та висушити сочевицю. Висипати сочевицю в маленьку каструлю з водою, додати морську сіль з травами. Довести до кипіння. Зменшити температуру до мінімальної; накрити кришкою і дати покипіти 20 хв., або доки сочевиця не зм’якне. Зняти з плити і відкрити кришку. Охолодити до кімнатної температури. Відцідити.
Змішати відціджену сочевицю, олію, 1 столову ложку нарізаної цибулі у середнього розміру посудині до однорідної маси. Для подачі, змажте кожну підсмажену скибку багета приблизно 1 чайною ложкою крем-фрещу. Зверху викладіть по 1 чайній ложці суміші з сочевиці і 1 чайній ложці маринованого персика. Прикрасити цибулею, що залишилася.