Інгредієнти
У мисці середнього розміру змішайте арахіс, цукор, масло й 1/2 чайної ложки приправи до випічки та десертів. Заберіть 1/4 склянки суміші та викладіть на невелике деко. Розділіть решту арахісової суміші на 4 форми для тістечок зі знімним дном (по 10 см). Зробіть із тіста «корзинку», притиснувши тісто на дні і по боках форми.
Випікайте коржі й арахісову суміш разом у попередньо розігрітій до 180°С духовці протягом 8 хвилин. Остудіть на решітці.
Між тим, у середній мисці розігрійте в мікрохвильовій печі шоколадне молоко у високому режимі протягом 45 секунд. Додайте шоколад; перемішуйте, доки шоколад не розплавиться повністю і суміш не стане однорідною. Відкладіть
У великій мисці збийте арахісове масло, підсолоджене згущене молоко, ванільний екстракт і 1/2 чайної ложки кориці електроміксером на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додайте жирні вершки; збивайте до утворення густої піни. Викладіть у підготовані коржі тістечок. Поверх викладіть шоколадну суміш.
Покладіть у холодильник щонайменше на 1 годину або до готовності для подавання на стіл. Кожне тістечко розріжте навпіл. Посипте крихтами підсмаженого арахісу. Відразу подавайте.