Фаршировані яйця з копченою російською гірчицею
Тенденції в Смаках

Фаршировані яйця з копченою російською гірчицею

Додайте класичним фаршированим яйцям аромату диму. Перш ніж змішувати з яєчними жовтками і майонезом, підкоптіть російську гірчицю, і морську сіль зчорним перцем. Підкоптити гірчицю і спеції можна, не відходячи від плити!
  • 15Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 12 очищених зварених накруто яєць
  • 1/2 склянка майонезу
  • 1/4 склянка підкопченої
  • 1/2 ч.л підкопченої
  • для гарніру

Приготування

  • Розріжте яйця навпіл. Заберіть жовтки. Покладіть у кухонний комбайн. Додайте майонез і підкопчені спеції; змішуйте до отримання однорідної маси.

  • Жовткову суміш перекладіть ложкою або трубкою у половинки білка.

  • Покладіть у холодильник щонайменше на 1 годину або до готовності для подавання на стіл. Посипте зверху червоним солодким перцем.