час приготування
Інгредієнти
Розігріти каструлю на середньому вогні протягом 2 хвилин. Додати перці чилі, обсмажувати по 30 секунд з кожної сторони, доки шкурка перцю не почне здуватися та змінювати колір. Дати каструлі трохи охолонути. Додати 2 чашки води, щоб вона покрила чилі. Довести до кипіння. Зменшити температуру та варити на повільному вогні протягом 30 хвилин, доки чилі не стануть м’якими.
Вийняти чилі кухонними щипцями та покласти у блендер. Додати 1/2 чашки рідини, у якій варився чилі, накрити кришкою. Збити суміш на високій швидкості. Вилити рідину з каструлі.
Протерти чилі через сито з великими отворами в каструлю. Додати вершки та кукурудзяний сироп. Довести до кипіння на середньому вогні, час від часу помішуючи. Зняти з вогню. Додати останні інгредієнти, перемішувати, доки шоколад повністю не розтане і суміш не стане однорідною. Посипати смаженим кунжутом.