Підказка:
Шипучий фруктовий коктейль: У кожну склянку додайте 60 мл джину, щоб перетворити напій у коктейль на другий сніданок.
Підказка:
Шипучий фруктовий коктейль: У кожну склянку додайте 60 мл джину, щоб перетворити напій у коктейль на другий сніданок.
Час підготовки
Інгредієнти
Порцій
Для сиропу з кайєнського перцю у невеликій каструлі змішайте цукор, воду та перець чилі. На середньому вогні доведіть до кипіння. Кип’ятіть до повного розчинення цукру. Заберіть із вогню. Охолодіть (Сиропу виходить достатньо для 8 порцій.)
Для приготування шипучого фруктового енергетика розділіть яблуко та огірок на 2 склянки. У кожну склянку налийте 2 столові ложки сиропу з кайєнського перцю; перемішайте паличкою для розмішування напоїв або дерев'яною ложкою. У кожну склянку покладіть кубики льоду. Зверху додайте ½ склянки газованого соку клементина. За бажання прикрасьте скибочками огірка.