Інгредієнти
8
Порцій
Шиітаке і беконово-рисові кульки
- 1 3/4 склянки рису для суші
- 1 ст.л рисового оцту без приправ
- 4 товсті скибочки бекону, порізані кубиками
- 1 склянка (250 мл) порізаного кубиками гарбуза зимового сорту, наприклад, кабоча або мускатного
- 1/2 склянки (125 мл) грибів шиітаке, порізаних тоненькими скибочками
- 4 тонко нарізані зелені цибулини
- 1 ст.л домашньої японської приправи фурікаке і додатково для рисових кульок (див. окремий рецепт)
- 1/2 ч.л Білий перець мелений
- 1/2 ч.л меленого насіння гірчиці
Гострий імбирний соус
- 1/3 склянки (75 мл) рисового оцту без приправ
- 1/2 ч.л Імбир мелений для випічки
- 1 ст.л соєвого соусу
- 1/2 ч.л цибулевого порошку
- 1/2 ч.л Перець чилі