Інгредієнти
(2 шашлички із тефтелями)
Порцій
Глазур із червоного місо
- ¼ склянки (60 мл) міріну
- ¼ склянки (60 мл) саке
- ¼ склянки (60 мл) ананасового соку
- 3 (45 мл) червоного місо
- 3 (45 мл) спресованого світло-коричневого цукру
- 2 (10 мл) Імбир мелений для випічки
- 1 (5 мл) часникового порошку
Індичі тефтельки і якіторі із зеленню цибулі
- ½ склянки (125 мл) панірувальних сухарів
- 3 ст.л (45 мл) тонко нарізаної зелені цибулі, тільки зелена частина
- ½ ч.л (2 мл) меленого білого перцю Kamis
- ½ кілограм (500 r) меленої індичатини
- ¼ склянки (60 мл) шматочків зелені цибулі, зелена й біла частини (шматки по 2,5 см)
- 15 см бамбукові шпажки
- Підсмажений кунжут (за бажанням)