Час підготовки
Інгредієнти
Для приготування приправи змішати усі інгредієнти у середнього розміру посудині вінчиком до однорідної консистенції. (Якщо потрібно, щоб приправа була густіша, домішати додатково 1 столову ложку арахісового масла). Закрити і поставити у холодильник до подачі.
Для приготування креветкових тостів змішати креветки, 1 білок яйця та прянощі у маленькій посудині. Обережно домішати кінзу та зелену цибулю. Рівномірно намастити суміш на 3 скибки хліба. Кожну скибку накрити зверху ще однією, вийде 3 сендвічі. Розрізати кожен сендвіч на 4 трикутника. (Виходить 12 креветкових тостів). Збити 2 яєчних білка, 2 солених жовтка та воду у середнього розміру посудині. Насипати панірувальні сухарі на пласку тарілку. Вмакнути кожен трикутник у яєчну суміш, потім у сухарі. Струсити зайве яйце та сухарі. Розігріти шар олії висотою в 2 1/2 см на великій сковорідці при середній температурі до 180°С. Викласти хлібні трикутники на олію; готувати 2-3 хвилини або до золотистого кольору, часто перевертаючи. Висушити на паперових рушниках.
Для приготування салату розділити усі овочі на 6 порційних тарілок. Зверху викласти оброблені жовтки і по 2 креветкових тости. Подавати з пряною арахісовою приправою.