Перець білий

Перець білий

Перець білий

Вже протягом багатьох століть перець вважають королем екзотичних приправ. Перець вирощують на плантаціях багатьох тропічних країн. У більшості випадків це трав'янисті і чагарникові рослини, тільки іноді - дерева. Існує декілька видів перцю: чорний , білий, зелений. Всі вони є плодами однієї рослини "piper nigrum ". Білий перець - це дозрілі плоди , які поміщають в довгу вузьку судину, накривають ковдрами і залишають на декілька днів. В результаті ферментації оболонка стає м'якою і легко видаляється. Зерна після обробки промивають, віджимають і сушать на сонці, доки вони не стануть жовто-білого кольору. Білий перець більш м'який та не такий пекучий, як чорний. Білий перець використовують в стравах з м'яса, птиці, риби, морепродуктів, овочах, а також його використовують в начинці для пирогів і пельменів, в заливних, соусах.