Імбир

Імбир

Імбир

Більше трьох тисяч років тому в тропічних районах Азії почали вирощувати імбир, звідки він і був вивезений фінікійцями в країни Середземномор'я. У теперішній же час імбир, як спеція, відомий у всьому світі, і його присутність на кожній кухні вважається обов'язковою. Імбир - трав'яниста рослина сімейства Імбирних. Їстівною частиною цього деревця вважається коріння. Доступний у продажу імбир може бути двох видів: шматки коренів ( їх можна купити у великих супермаркетах ) і порошок , який є більш популярним (він представлений фірмами, що роблять приправи). Імбир характеризується специфічним сильним ароматом з освіжаючою, лісовою, трохи солодкуватою ноткою, а на смак він гострий і злегка гіркуватий. Саме цим гострим смаком і своєрідним запахом він зобов'язаний великій кількості ефірних масел. Імбир, зазвичай, додають в солодкі і пікантні страви, в супи , запечену свинину, дичину, баранину, різні овочеві страви, рис, яєчню, десерти і компоти. Також його застосовують при консервуванні огірків і гарбуза. Цій запашній прянощі відводять головну роль у домашньому виробництві різноманітних кондитерських виробів: пряників , тістечок , печива. Не можна , нарешті, не згадати про те , що його додають в англійське імбирне пиво( " Ginger ale " ) і в американський лимонад з додаванням дріжджів, цукру, лимона, родзинок і перцю ( " Ginger wine " ). А якщо до цього напою ще додати трохи віскі, то вийде дуже популярний напій " Whisky mac ". Як ми вже мали можливість переконатися , імбир можна використовувати в найрізноманітніших стравах і напоях . Поряд з дуже популярним меленим імбиром , у продажу може бути і свіжий зелений імбир, з якого роблять чай. В Китаї та Гонконгу можна також зустріти у продажу консервований імбир: це незрілі коріння з дуже м'яким смаком, які заливають цукровим сиропом. В Японії консервують червоний і рожевий імбир, який є одним з компонентів дуже модних нині суші (замочений у соєвому соусі , він надає особливу неповторну красу цій страві). Нарешті, імбир , як і більшість фруктів , можна просто зацукрувати .

Про компанію

Для преси

HoReCa

Положення та умови

Політика конфіденційності

Контакти

Кар'єра