Default
Паніровка до  м’яса
Паніровки

Паніровка до м’яса

Однією з найпопулярніших страв є паніровані котлети. Хрустке, золотисте панірування допоможе швидко приготувати відмінні котлетки з будь-якого м'яса. "Хрустка котлета" надає неповторний смак, завдяки точно підібраній композиції спецій. Складові елементи панірування перешкоджають зайвому вбиранню жиру під час смаження, зберігаючи натуральну соковитість м'яса.

Повний перелік інгредієнтів

Білі панірувальні сухарі (пшеничне борошно, сіль кухонна харчова, дріжджі, натуральний барвник - паприковий екстракт), часник, сіль кухонна харчова, біла гірчиця, яєчний порошок, сухе молоко, червоний перець солодкий, мускатний горіх.