Гамбургер барбекю з яловичини
До свят та особливих подій

Гамбургер барбекю з яловичини

  • 25Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 450 r фаршу яловичини
  • 1 столова ложка плюс 1 чайна ложка окремо
  • 1/2 склянка тертого сиру чеддер
  • 4 булочки для гамбургерів, розрізаних навпіл
  • 1/4 склянка майонезу
  • 8 маленьких листів салату
  • 2 помідори, нарізаних

Приготування

  • Змішайте яловичий фарш, 1 столову ложку приправи і сир у середній мисці. Розкладіть на 8 частин.

  • Викладіть на решітку барбекю та готуйте на середньому вогні або готуйте в сковороді від 3 до 4 хвилин з кожного боку або до готовності

  • Змішайте майонез і 1 чайну ложку приправи в маленькій мисці. Змастіть булочки, зверху викладіть підсмажений на грилі фарш, зверху викладіть листя салату та скибочки помідорів.