Грильований лосось в апельсиновій глазурі
До свят та особливих подій

Грильований лосось в апельсиновій глазурі

  • 20Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 стейка лосося
  • 50 мл апельсинового соку
  • 1/2 ч.л Суміш перців
  • 1/2 ч.л Морська сіль
  • 1 ст.л нарізаного листя свіжого тархуну
  • 1 ст.л оливкової олії
  • 1/2 ч.л тертої цедри апельсина
  • 1 зубчик часнику, подрібнений

Приготування

  • Приготуйте маринад з апельсинового соку, оливкової олії, додайте подрібнений часник, нарізані листя тархуну, терту цедру апельсина. Зверху посоліть морською сіллю та змеліть горошини суміші перців Kamis.

  • Додайте в маринад стейки лосося. Поставте в холодильник та залиште маринуватися на декілька годин.

  • Розігрійте гриль або духовку до 190 °С та готуйте стейки з кожного боку по 6-7 хвилин.