Мариновані гриби
До свят та особливих подій

Мариновані гриби

  • 40Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 0,5 кілограм грибів
  • 1/4 маленької цибулі
  • 350 мл води
  • 100 мл оцту 10%
  • 100 r цукру
  • 10 r солі
  • 2 шт. Лаврове листя
  • 1 ч.л гвоздики
  • (15 горошин)

Приготування

  • Гриби почистити, додати в киплячу воду і варити протягом 10 хвилин

  • Дати охолонути, помістіть в банки і додати шматочки цибулі

  • Вскип’ятіть воду з оцтом, сіллю, цукром, спеціями та залийте гриби. Гриби завжди повинні бути покриті маринадом.

  • Банки щільно замкнути і пастеризувати