Пряні запечені банани
До свят та особливих подій

Пряні запечені банани

  • 20Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 великих банана
  • 1 ст.л світло-коричневого цукру
  • сік 1/2 лимона
  • кілька крапель апельсинового лікеру (за бажанням)
  • 1 ч.л Кориця мелена

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 200 ° C

  • Очистіть банани і розріжте їх уздовж навпіл. Помістіть в неглибокій жароміцний посуд. Посипте цукром, лимонним соком і апельсиновим лікером, якщо використовуєте

  • Посипте корицею банани. Накрийте кришкою і помістіть в духовку, готуйте 10-15 хвилин або до готовності бананів, виймайте їх з духовки, як тільки вони починають пом’якшуватися

  • Подавати в гарячому вигляді зі свіжими вершками або натуральним йогуртом як десерт до будь-якої індійський їжі.