Інгредієнти
- 1 кілограм сиру
- 500 мл жирних вершків
- 1 склянка дрібного цукру
- 300 r вершкового масла
- 4 жовтки
- 1 щіпка ванільного цукру
- 1 ч.л Приправа до випічки та десертів
- 1/2 склянка цукатів (лимонні, апельсинові), дрібно нарізаних
- 2 ст.л родзинок
Інгредієнти
Сир загорнути в марлю і покласти на 5-6 год під гніт, щоб видалити зайву вологу. Потім двічі протерти його через сито.
Половину вершків відлити в невелику миску, додати жовтки. Решту вершків підігріти в сотейнику, не доводячи до кипіння, збити вінчиком. Продовжуючи збивати, додати вершки з жовтками і варити на маленькому вогні, не даючи кипіти, доки вершки не загуснуть. Зняти з вогню і остудити.
Вершкове масло розтерти з цукром. У протертий сир додати вершки, масло з цукром, ванільний цукор та приправу до випічки та десертів Kamis. Збити міксером до утворення пишної однорідної маси.
Ізюм ретельно промити. Додати родзинки і цукати в сирну масу; ретельно перемішати.
Вистлати внутрішню частину форми для паски трохи вологою марлею, щоб потім було легко вийняти паску з форми. Дуже щільно заповнити форму сирною масою, прикрити блюдцем і поставити в холодильник на ніч.
Вийняти паску з холодильника, перевернути на тарілку. Спочатку зняти форму, потім марлю.