Тропічний шашлик
До свят та особливих подій

Тропічний шашлик

  • 25Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Видаліть кісточки з персиків та серцевини з яблук. Розріжте кожен плід на вісім частин. Викладіть в миску з невеликою кількістю лимонного соку і перемішати так, щоб кожен фрукт був змащений соком, аби запобігти підгорянню. Очистіть банани і наріжте їх скибочками по 2,5 см.

  • Нанизати плоди по черзі на чотири шампури, поміщаючи зацукровані вишні з бажаним інтервалом. Збризніть плоди журавлинним соком і посипте приправою до випічки та десертів.

  • Викладіть обережно шампури на гарячу решітку барбекю і смажте по декілька хвилин, з кожного боку, збризкуючи журавлинним соком та приправою в міру необхідності.

  • Смажити фрукти, доки вони не стануть теплими. Подавати як комплімент до інших страв, приготованих на грилі або в якості солодкого десерту.