Шашлик з сьомги в цитрусовій глазурі з лаймом
До свят та особливих подій

Шашлик з сьомги в цитрусовій глазурі з лаймом

  • 45Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 пакет Mohito Lime
  • 600 r філе сьомги або форелі
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1 жменя манної крупи
  • ДЛЯ СОУСА:
  • 4 шт. свіжого лайма
  • 5 ст.л оливкової олії
  • 1 щіпка Морська сіль

Приготування

  • Сьомгу або форель нарізати великими кубиками. У мисці змішати вміст пакету приправи до риби, 1 жменю манної крупи і запанірувати рибу.

  • Залишити на 10 хвилин в прохолодному місці

  • Смажити 4-5 хвилин на шампурах, решітці або сковороді, злегка змастивши олією

  • 4 лайма розрізати на 2 частини. Половину залишити для оформлення

  • Для соусу вичавити сік двох лаймів, додати морську сіль і збити з оливковою олією

  • Подавати шашлик з риби з соусом, листям зеленого салату і половинкою лайма