Апельсиново імбирний чай
До солодких страв і напоїв

Апельсиново-імбирний чай

Поєднання зеленого чайного листя, меленого імбиру та апельсинової цедри – чудовий освіжаючий напій з пікантним апельсиновим та імбирним смаком. Щоб підсолодити охолоджений напій краще використовуйте простий сироп замість цукру.
  • 5Хв

    час приготування

  • 4

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Налийте воду та помістіть чайне листя, імбир мелений і цедру апельсина в великий контейнер або глечик. Перемішайте. Накрийте кришкою або поліетиленовою плівкою. Залиште на 3-5 годин, щоб чай настоявся.

  • Процідіть чай, відкидаючи заварку, лавровий лист і лимонну цедру. Подавайте чай з льодом або охолодіть його в холодильнику. Підсолодіть Простим сиропом*, за бажанням.