Вишневе варення з мятою
До солодких страв і напоїв

Вишневе варення з м’ятою

  • 4

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кілограм вишні
  • 3 щіпки цукру
  • 3 щіпки води
  • 1 ч.л Mint

Приготування

  • Вишні з кісточками наколоти і залити гарячим сиропом з цукру і води. Витримати ягоди 5-6 годин.

  • Поставити варення на середній вогонь, довести до кипіння, зняти і охолодити. Знову довести варення до кипіння, додати м’яту, знову зняти з вогню і охолодити.

  • Втретє варення варити до готовності, приблизно 1 годину.

  • Простерилізувати банки і кришки, опустивши їх на 5 хвилин у киплячу воду, потім поставити догори дном на дошку, щоб вони трохи охололи. Гаряче варення залити в банки, щільно закрити, перевернути і залишити до повного охолодження. Смачного!