Глінтвейн
До солодких страв і напоїв

Глінтвейн

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні, тому ми можемо гарантувати ідеальний результат.
  • 4

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 700 мл червоного сухого вина
  • 2 апельсина
  • 2 ст.л квіткового меду
  • 1 пакет Seasoning for mulled wine

Приготування

  • У червоне вино додати приправу до глінтвейну та пуншу, нагріти, але не кип’ятити. Додати нарізаний кружечками апельсин і поставити в тепле місце на 10 хвилин.

  • Перед подачею додати мед і перемішати. Розлити по келихах через ситечко або заварний чайник . Виклавши в келихи шматочки апельсина. Приємного апетиту.