Груша тушкована в глінтвейні
До солодких страв і напоїв

Груша, тушкована в глінтвейні

  • 1год

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 450 мл червоного вина
  • 150 мл апельсинового соку
  • 75 r цукру
  • 4 ст.л бренді (за бажанням)
  • 4 груші, очищені і без серцевини
  • Сир, для подачі
  • 2 шт. Seasoning for mulled wine

Приготування

  • Вилийте вино, апельсиновий сік і бренді в велику каструлю, додайте цукор та приправу до глінтвейну та пуншу. Довести до кипіння. Додати груші і тушкувати протягом 45-50 хвилин, до готовності, періодично перевертаючи.

  • Вийняти груші з вина і тримати в теплі. Збільшити температуру для суміші вина і готувати, доки соус не зменшиться в два рази.

  • Подавати кожну грушу на тарілці, политу соусом і посипану зверху невеликою кількістю сиру.