Латте з апельсиновим сиропом
До солодких страв і напоїв

Латте з апельсиновим сиропом

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Апельсиновий латте:
  • 100 мл води
  • 2 ст.л апельсинового сиропу
  • 1 склянка кубиків замороженого кави
  • 1 ч.л Приправа до кави та десертів
  • 1 ст.л морозива
  • 2 ст.л молока
  • 2 склянки Апельсиновий сироп:
  • 2 апельсини
  • 200 r цукру

Приготування

  • Кавові льодяні кубики. Зваріть каву і дайте їй трохи охолонути; залийте холодну каву у формочки для льоду та охолоджуйте 1-2 години.

  • Апельсиновий сироп. Натерти цедру з 2 апельсинів. Викласти її в каструльку, залити водою і варити після закипання 10 хвилин. Вичавитио сік з ошкуренних апельсинів та додати його в каструльку з цедрою і засипати цукром. Довести до кипіння і зняти з вогню. Охоложити та процідити.

  • Збийте апельсиновий сироп, заморожені кубики кави (залиште частину кубиків для оформлення), приправу до кави та десертів Kamis і молоко в блендері або міксером до однорідності

  • Додайте морозиво і знову збийте. Вилийте в келих. Додайте кубики льоду.