Маргарита з кавуна
До солодких страв і напоїв

Маргарита з кавуна

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Нарізані кавунні кубики для заморозки
  • 5 склянки кавуннних кубиків (без кісточок)
  • 1 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 8 шматочків лайму
  • 3 склянки лікеру тріпл сек або інший помаранчевий лікер
  • 2-3 склянка текіли
  • 1 1/2 склянка свіжовичавленого соку лайму
  • 1 склянка цукру
  • сіль

Приготування

  • Заморозити кубики кавуна в треї для кубиків льоду, приблизно на 1 - 2 години

  • Для обробки країв келихів, помістіть сіль на невелику тарілку. Потріть обідки восьми бокалів одним з шматочків лайма. Опустіть келихи в сіль, щоб покрити; відкладіть в сторону.

  • У глечику об’єднати тріпл сек, текілу, сік лайма, імбир мелений і цукор. Перемішати, доки цукор не розчиниться.

  • Залити 1/4 склянки суміші текіли в блендер або кухонний комбайн разом з дрібно нарізаною кавуном (робіть порційно, якщо необхідно). Накрийте кришкою і змішайте до рівномірного стану. Змішайте кавуновий сік з залишилася сумішшю текіли. Розмішайте. Охолодіть.

  • Помістіть заморожені кубики кавуна в келихи. Налийте суміш з кавуна і текіли поверх кавунових кубиків.