Сангрія зі спеціями
До солодких страв і напоїв

Сангрія зі спеціями

  • 10Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 апельсина
  • 1/3 склянка цукру
  • 750 мл Merlot або іншого сухого червоного вина
  • 4 цілі сушені гвоздики
  • 1/2 лимона, тонко нарізаного
  • 1/2 апельсина, тонко нарізаного
  • 2 склянки холодної газованої води
  • 2 ч.л Кориця мелена

Приготування

  • Видалити смужку шкірки з одного апельсина, відкладіть в сторону. З двох апельсинів зробіть сік (близько 1 склянки). Змішайте апельсиновий сік і цукор у великому кухолі, помішуючи, доки цукор не розчиниться. Додайте вино. Вдавіть гвоздику в, попередньо очищену, смужку апельсинової кірки. Додайте у винну суміш разом з корицею та часточками лимона і апельсина.

  • Охолоджуйте принаймні, 30 хвилин. Перед подачею на стіл додайте газовану воду і розмішайте .