Сангрія з дині
До солодких страв і напоїв

Сангрія з дині

Освіжаючий і смачний рецепт диневої сангрії, що складається із суміші динь, в тому числі кавуна, вина, меду, лайму, граппи (італійської виноградної водки), газованої води і м'яти.
  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 склянки кульок з різних сортів дині (білої, жовтої, зеленої) та кавуну
  • скибочки лайму
  • кубики льоду або крижані шарики з дині*
  • 2-4 ст.л меду
  • 1 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 1 лайм
  • 1/4 - 1/2 щіпка граппи ( за смаком
  • 1 мускатного білого вина, охолоджена
  • 1 1/2 щіпка чашки газованої води, охолодженої
  • Для прикраси:
  • листя м’яти

Приготування

  • Помістіть диневі кульки у великому глечику, додайте мед (2 столові ложки для початку), сік лайму, імбир мелений і ¼ чашки граппи. Обережно змішайте і залиште в холодильнику на 1-2 години або до 1 години перед подачею на стіл.

  • Додайте мускатне вино, трохи перемішайте, за смакомі додайте більше меду або граппи, якщо це необхідно. Охолодіть протягом однієї години.

  • Прямо перед подачею на стіл, додайте лід (або заморожений кульки дині, як кубики льоду), скибочки лайму і листя м’яти для прикраси та залийте газованою водою.