Сорбет кокосовий з кедровими горішками, коньяком та куркумою
До солодких страв і напоїв

Сорбет кокосовий з кедровими горішками, коньяком та куркумою

Всі спеції , трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні , тому ми можемо гарантувати ідеальний результат .
  • 15Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 8 кульок готового кокосового сорбету
  • 4 ст.л кедрових горішків, очищених (не смажених )
  • 50 мл коньяку
  • 40 r темного шоколаду
  • 1 ст.л Куркума

Приготування

  • Кедрові горішки (не смажені ) злегка розчавити долонею, перекласти в плоску миску, залити коньяком і прибрати на ніч у холодильник.

  • Трохи підталий сорбет збити в міксері, додати куркуму і прибрати в морозилку на 2-3 години.

  • З сорбету розкачати кульки, по 2 штуки на порцію. Посипати кедровими горішками в коньяку і шматочками шоколаду і подавати до столу.