Тарт Татен яблучний
До солодких страв і напоїв

Тарт Татен яблучний

  • 40Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 ст.л для начинки
  • 100 r цуку
  • 150 r пшоничного борошна
  • 100 r цукру
  • 1 яєчний жовток
  • 75 r вершкового масла
  • 1/2 ч.л солі
  • Для начинки:
  • 1,5 кілограм яблук
  • 100 r вершкового масла

Приготування

  • Борошно, вершкове масло, сіль і цукор розітріть до утворення крихти, додайте жовток і перемішайте.

  • У антипригарній формі з високими краями і діаметром близько 24 см розтопіть вершкове масло з цукром.

  • Очистіть яблука. Наріжте на четвертинки і розмістіть їх у формі з маслом. Додайте мелену корицю Kamis.

  • Гасіть яблука, доки не почне утворюватися карамель.

  • Розкачайте тісто по діаметру форми. Обережно накрийте яблука тістом. Зробіть в тесті кілька отворів.

  • Випікайте 20 хвилин при температурі 210 ° С до утворення світло-золотистої скоринки. Накрийте форму блюдом для сервірування, швидко переверніть, посипте цукровою пудрою Kamis і подавайте на стіл.