Шоколадний брауні
До солодких страв і напоїв

Шоколадний брауні

  • 50Хв

    час приготування

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Розтопіть шоколад і масло в невеликій каструльці на плиті або в микрохвильовці. Помішуйте, доки шоколад повністю не розплавиться. Додайте цукор, розмішайте. Додайте яйця і ½ столової ложки приправи до випічки і десертів, потім борошно. Все ретельно перемішайте.

  • Викладіть тісто у форму 22х33 см. Випікайте при температурі 180 °С 35 хвилин. Вийміть з духовки і охолодіть.

  • Доки брауні охолоджуються, змішайте шоколадну глазур і ½ приправи до випічки та десертів, яка залишилася в невеликій каструлі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Змастіть охолонувший брауні шоколадною глазур’ю і розріжте його на квадрати.

  • Поки брауні охолоджуються, змішайте шоколадну глазур і ½ приправи до випічки та десертів, яка залишилася в невеликій каструлі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Змастіть охолонувший брауні шоколадною глазур’ю і розріжте його на квадрати.