Імбирне печиво по французьки
До солодких страв і напоїв

Імбирне печиво по-французьки

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ч.л Імбир мелений для випічки
  • 1 яєчний білок
  • 150 r цукрової пудри
  • 1 щіпка лимонної кислоти
  • 1 ч.л Кориця мелена
  • 500 r пшоничного борошна
  • 200 r коричневого тростинного цукру
  • 150 r темного меду
  • 2 яйця
  • 150 r вершкового масла
  • 1 щіпка мускатного горіху
  • Для глазурі:

Приготування

  • Збийте міксером розм'якшене вершкове масло з цукром і медом. Додайте яйця, знову збийте.

  • Просіяне борошно змішайте з імбиром, корицею Kamis і мускатним горіхом, додайте до збитого масла, вимісити тісто. Приберіть його в холодильник на 2 години або більше.

  • Розкачайте тісто в пласт товщиною 5 мм і виріжте печиво за допомогою фігурних форм.

  • Випікайте печиво при температурі 180 ° С до легкого золотистого кольору, приблизно 10-12 хвилин. Це печиво не можна перетримувати в духовці, інакше вони будуть занадто твердими.

  • Остудіть готове печиво і прикрасьте глазур'ю: змішайте білок з цукровою пудрою і дрібкою лимонної кислоти до отримання густої маси і нанесіть узор на печиво.