Інгредієнти
- 200 r вершкового масла, розм’якшеного
- 100 r цукрової пудри
- 250 r борошна
- 1 ч.л розпушувача для тіста
- 100 r цукрової пудри
- 2 ст.л золотого сиропу
- 2 ст.л Імбир мелений для випічки
час приготування
Інгредієнти
Попередньо розігрійте духовку до 200 ° C .
Змішати 125г вершкового масла з цукровою пудрою. Просіяти борошно, додати розпушувач тіста та ½ ст.л. меленого імбиру і все разом перемішати.
Помістити тісто на робочу поверхню, добре вимісити. Розмістити тісто у, змащену маслом, олов’яну форму для випічки. Проколоти злегка виделкою і випікати протягом 20-25 хвилин або до світло-коричневого забарвлення.
За 5 хвилин до кінця приготування печива, зробити начинку, змішавши вершкове масло, що залишилося, цукрову пудру, золотий сироп і мелений імбир. Поставити на плиту та готувати, доки масло не розтане, постійно помішуючи.
Полийте готове печиво гарячою начинкою, повністю охолодіть, а потім розріжте на квадрати.