Імбирне хрустке печиво
До солодких страв і напоїв

Імбирне хрустке печиво

  • 40Хв

    час приготування

  • 7

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 200 r вершкового масла, розм’якшеного
  • 100 r цукрової пудри
  • 250 r борошна
  • 1 ч.л розпушувача для тіста
  • 100 r цукрової пудри
  • 2 ст.л золотого сиропу
  • 2 ст.л Імбир мелений для випічки

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 200 ° C .

  • Змішати 125г вершкового масла з цукровою пудрою. Просіяти борошно, додати розпушувач тіста та ½ ст.л. меленого імбиру і все разом перемішати.

  • Помістити тісто на робочу поверхню, добре вимісити. Розмістити тісто у, змащену маслом, олов’яну форму для випічки. Проколоти злегка виделкою і випікати протягом 20-25 хвилин або до світло-коричневого забарвлення.

  • За 5 хвилин до кінця приготування печива, зробити начинку, змішавши вершкове масло, що залишилося, цукрову пудру, золотий сироп і мелений імбир. Поставити на плиту та готувати, доки масло не розтане, постійно помішуючи.

  • Полийте готове печиво гарячою начинкою, повністю охолодіть, а потім розріжте на квадрати.